Docentvaardigheden

Adaptief onderwijs dat aansluit op het niveau en de interesses van de leerling stelt andere eisen aan docenten. Het goede nieuws is: de meeste van je huidige docentvaardigheden zijn nog altijd hard nodig. Nog beter nieuws is: LVO helpt jou en jouw team/school/collega’s de benodigde extra skills te verwerven. Alleen maar goed nieuws dus, als het om docentvaardigheden gaat.

Haal alles uit tablets, pak je rol als coach… grijp je kans

Een ontwikkeling die sowieso op ons afkomt, is de grootschalige inzet van digitale leermiddelen. We doen natuurlijk al heel veel op dit gebied. Om al deze kunde met elkaar te delen, laten we hier graag alle praktische voorbeelden, tips en tricks zien.

Heb jij tips of handvatten die je wil delen? Een mooi voorbeeld van coaching of ICT-toepassingen? Mail communicatie@stichtinglvo.nl

Ben je docent?

En wil je nieuwe (digitale) vaardigheden je eigen maken of naar een hoger niveau tillen? Het trainingsaanbod is dit moment in ontwikkeling. Hier zorgen de collega’s van programmalijn Docentvaardigheden voor.  Naast trainingen willen we ook andere vormen van leren aanbieden. Houd deze website in de gaten voor een actueel ontwikkelaanbod.

Ben jij leidinggevende?

Stel de vraag aan het programmateam en laten we samen zoeken naar maatwerkoplossingen. Je zult zien dat we jouw vraag breed bekijken, er zijn zoveel vormen van leren, een training is slechts één van de mogelijkheden.

Contactpersonen

Kartrekker: Ria Huys r.huijs@stichtinglvo.nl

Team: Makka Haane, Thijs Gillissen, Rona Gouma, Hans Laven, Mischa Franssen, Carlos Veraart en Hans Coumans

Opmaat is een continu proces van verandering en verbetering.