Motivatie van leerlingen en autonomie

Niet is wat het lijkt: uit een onderzoek, gedaan door Gré van Heiningen, docente wiskunde op het College in Weert, blijkt dat motivatie van leerlingen toeneemt als je ze meer autonomie geeft tijdens de les. Maar dat is niet altijd zichtbaar voor een docent. Wil je weten wat Gré hierover kan vertellen? Bel dan met het College in Weert en vraag naar haar, Tel. 0495 657 740.

Inzichten delen

In de afgelopen jaren hebben docenten van de LVO-scholen studies gevolgd. Door deze studies hebben zij natuurlijk zichzelf kunnen ontwikkelen, maar daarnaast hebben zij ook kennis en inzichten opgedaan die van waarde kunnen zijn voor collega’s.

We willen de opbrengsten zoveel mogelijk delen met collega’s. Dat doen we in deze reeks op de website leerOpMaat en uitgebreider voor collega’s van LVO op ons Intranet.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op